Je dobojováno, desátý ročník vyvrcholil Maratonem

Posledním závodem vyvrcholil jubilejní desátý ročník Českolipského silničního poháru. Na start Maratonu – Memoriálu Josef Vlasáka se prezentovala bezmála stovka účastníků ve čtrnácti věkových kategoriích. Cyklisté předvedli krásné souboje a vysoké nasazení. Byl to svátek cyklistiky. Výsledky závodu, stejně jako konečné pořadí celého letošního poháru naleznete na tomto webu Nádherné fotky od Filipa Šváchy a jeho přítelkyně pak můžete prohlížet zde: https://filipsvacha.cz2.quickconnect.to/…/6hP5eQ5Ot…

Věřím, že jste byli s průběhem letošního ročníku spokojeni a že zůstanete příznivci našeho seriálu. V celkových výsledcích naleznete v rámci jednotlivých kategorií závodníky, kterým bude předána trofej za umístění v ročníku 2021. Ceny budu předávat individuálně – doba zatím nepřeje uspořádání slavnostního večera. Hezké dny všem! Pepa S.

Author: admin

2 thoughts on “Je dobojováno, desátý ročník vyvrcholil Maratonem

  1. Sportu zdar a cyklistice zvlášťě,jsem jedním z mnoha co se ještě plaší na kole a to v kategorii 70+ a letos jsem se pokusil objet a zabojovat na závodech v tomto poháru. V závěru se mi to moc nepodařilo,protože jsem byl 8.září sestřelen vozidlem a kromě totálně vyřazeného kola to odnesla pravá dolní končetina a tak poté už jsem sledoval vaše souboje v leže a s berlemi.Takže není se z mé strany čím chlubit,ale přesto chci tímto alespoň na dálku poděkovat Joskovi Semerádovi a jeho partě za perfektní a obětavé uspořádání většiny závodu poháru a závoďákum za férové chování na silnicích při nelítostných soubojích. Zdraví vás BALI/Petr Balásek/.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *